Forsterkning av flytende trykk - Energibesparelser på kjøling

Forsterkning av flytende trykk - Energibesparelser på kjøling

Cylinder_Head_Cooling_Liquid_Injection

Liquid Pressure Amplification, (LPA®) oppfunnet av HY-SAVE i 1986 er fremdeles den mest effektive energibesparende teknologien som er tilgjengelig for kommersiell kjøling eller klimaanlegg i dag.

LPA fungerer ved å øke flytende kjølemiddel gjennom kjølesystemet. Ved å øke væskens trykk, økes den tilhørende metningstemperaturen, mens væsketemperaturen forblir den samme. Væsken blir underkjølt; reduserer potensialet for å blinke før ekspansjonsventilen. Med LPA vil virksomheten ha høyere effektivitet, lavere strømforbruk og betydelige kostnadsbesparelser.

Ett svar på “Væsketrykkforsterkning - kjøleenergibesparelser”

  1. PAUL UNG sier:

    Jeg heter Paul Young, og jeg var selger for HySave i det sørøstlige USA på slutten av 90-tallet. Jeg kjente Bob Hyde godt. HySave og HyDry var veldig vanskelig å selge i den tiden, da få mennesker i supermarkedindustrien trodde på dem. Jeg vet det fordi jeg var bedrifts energileder for Bi-Lo Super-markeder og snakket på noen FMI Energy-konferanser. Jeg er nå 77 og tror fremdeles på teknologien din.
    Gratulerer med pågående suksess. Jeg er sikker på at selskapet har endret seg mye siden jeg var involvert i det.

Legg igjen en kommentarTRENGER HJELP? Klikk her for online hjelp